El 12 de juny finalitza la campanya d’un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la covid-19

 a Esdeveniments

Aquest divendres es posa fi a una iniciativa que va començar al mes de maig i que romandrà a la memòria de tot l’equip de professionals de l’organització.

D’ençà que es va originar la situació d’absoluta excepcionalitat que Catalunya, l’Estat Espanyol, Europa i la resta de països del món viuen arran del Coronavirus SARS-CoV-2, les mostres d’esforç i la dedicació absoluta de tots els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat immensa.

En aquest context, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va voler sumar-se, des del primer moment, a les mostres de dolor que tant la ciutadania, com els estaments governamentals, el teixit empresarial i, en general, tots aquells que integren la societat, van deixar palès en diferents actes d’homenatge en senyal de dol per totes les persones que han desaparegut a conseqüència d’aquesta pandèmia.

 En aquest sentit, el dia 8 de maig es va iniciar una campanya d’un minut de silenci setmanal, com a mostra de suport i acompanyament a totes les famílies que, durant aquest temps, han hagut d’afrontar el dol per les seves persones estimades.

Un acte encapçalat pels professionals, el director general del Parc Sanitari, Enric Mangas, acompanyat de la direcció del centre i amb la presència dels màxims dirigents de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, amb l’alcadessa Lluïsa Moret al capdavant, els cossos de seguretat de la ciutat i una nodrida representació política del consistori santboià.

Aquest homenatge finalitza el divendres 12 de juny a les 12 h del migdia amb un últim minut de silenci, que es podrà seguir des dels punts de trobada habituals:

  • L’entrada principal de l’Hospital de Sant Boi.
  • L’entrada d’urgències de l’Hospital de Sant Boi.
  • L’entrada principal de Sant Joan de Déu-Numància
  • El mateix lloc de feina de cada professional per aquelles persones que estiguin allunyades d’aquests punts de trobada, que podran fer el seu minut de silenci sense desplaçar-se.

Aquesta és la primera iniciativa que el Parc Sanitari ha dut a terme per homenatjar les persones que, malauradament, ens han deixat i no podran explicar aquest capítol de les seves vides a conseqüència d’aquesta excepcional pandèmia; però no serà l’única, i en els pròxims mesos s’organitzaran altres actes commemoratius.

El record d’aquesta campanya d’homenatge romandrà sempre en la memòria de tot l’equip de professionals de l’organització.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search