El 14 de maig arriba la 32a Cursa Popular Vila de Sant Boi

 a Institució
El diumenge 14 de maig de 2017 Sant Boi de Llobregat aplegarà la 32a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi, una prova esportiva de caràcter solidari que cada any aplega centenars de corredores i corredors.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb la salut i la ciutadania, tornarà a obrir les portes del recinte per acollir a totes les persones que hi participaran. El circuit de 10K passarà pels carrers del Parc Sanitari on, tant usuaris, com voluntaris i professionals esperaran a les persones participants de la cursa amb els braços oberts.
Amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, aquesta cursa compta amb diverses distàncies. A més de la de 10 K, es disputa la 5K i la Open Kids. La cursa, reconeguda per la duresa del seu recorregut, ha previst més de 5 punts d’animació al llarg de l’itinerari per tal de fer-la més amena i divertida i, alhora, generar ambient al municipi al pas dels participants.

 

La cursa solidària
El Club Atletisme Sant Boi destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50 cèntims de cada inscripció de l’Open Popular de 5K i 10K per a la investigació de malalties mentals i per garantir un acompanyament assistencial, social i laboral d’aquestes persones. Un altre petit gran gest per intentar garantir una atenció integral que potenciï la seva normalització i integració en la societat.
Si voleu inscriure-us o tenir més informació, podeu fer clic aquí.
Enguany, a més, per a fomentar el caràcter social de la cursa, s’ha previst organitzar un entrenament oficial. Les inscripcions seran gratuïtes i es podran formalitzar a través de les xarxes socials de la Cursa: facebook i twitter.

 

 ​
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search