El 18 de juny direm adéu al mur del Parc Sanitari

 a Institució
Tot va començar el 22 de novembre de 2010 amb l’obertura de la porta tècnica del carrer Picasso.
Des d’aleshores, s’ha continuat treballant intensament per tal d’oferir un recinte obert a la ciutadania i ara ha arribat el moment de donar un pas més endavant en aquest sentit.
La cita és el proper dissabte dia 18 de juny de 2011 a les 10.30 a l’entrada principal del Parc Sanitari Sant Joan de Déu situada al carrer Dr. Antoni Pujadas, 42. Serà un dia històric on direm adéu a un mur amb 110 anys d’existència i on es trencaran definitivament les barreres que sempre s’han interposat entre les persones amb una malaltia mental i la resta de la ciutadania.
Durant l’acte, amenitzat amb música en directe gràcies a la presència que l’Orquestra Jove de Sant Boi “Camerata”, s’escoltarà el poema “Ya no tinc por”, escrit pel ja desaparegut Dr. Jenaro Sancho Martínez de Vírgala es llegirà un manifest entorn l’enderroc elaborat pels usuaris i professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb la ciutadania de Sant Boi de Llobregat i es portarà a terme el primer cop per enderrocar el mur.
A més, durant l’acte es confeccionarà un gran mural entre tots els assistents. Per a la seva realització, us convidem a portar fotografies, escrits o dibuixos on el gran protagonista sigui el mur al qual li volem dir adéu. D’aquesta manera, deixarem l’emprenta d’una reflexió global i així començar un nou punt de partida.
Us esperem dissabte 18 de juny de 2011 a l’entrada principal del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a les 10.30 hores.
Esteu tots convidats!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search