El 9 d’abril el Parc Sanitari Sant Joan de Déu organitza la Jornada anual de Portes Obertes per atraure futurs residents de MIR-PIR-IIR

 a Esdeveniments

​Sota la premissa que l’aposta per la docència és un dels valors en alça del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el pròxim 9 d’abril se celebra la jornada anual de portes obertes per als futurs residents de MIR-PIR-IIR interessats a formar-se a la institució.

L’objectiu de la trobada és esdevenir un espai per compartir experiències i intercanviar impressions, tant amb els residents que finalitzen la seva estada al centre, com amb els tutors que els acompanyaran durant tota la seva residència.

Les persones assistents també tindran l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada per diferents serveis i àrees del centre, circumscrits a l’Hospital General i també a la Salut Mental, els dos àmbits assistencials sota els quals es fonamenta el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

En definitiva, una jornada que permetrà als futurs residents conèixer, in situ, els fonaments que avalen el Parc Sanitari com una organització amb una docència de qualitat i d’excel·lència, la relativa a la formació de grau i també l’acreditada especialitzada.

Si voleu descarregar-vos el programa de la Jornada de Portes Obertes, podeu fer clic aquí.

Vídeo sobre la Jornada de Portes Obertes de l’any 2018

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search