El Clúster de Salut Mental de Catalunya estrena nova seu

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, juntament amb 37 empreses, centres universitaris i institucions públiques més formen part en l’actualitat del Clúster de Salut Mental de Catalunya. Donant un pas més, ara és el moment d’estrenar la que serà la seva nova seu: el Palau de Marianao de Sant Boi de Llobregat.
L’Ajuntament de la localitat ha cedit temporalment part del Palau, concretament un espai de 280 m2 a les plantes baixes i primera de l’emblemàtic edifici. La nova seu acollirà cursos i altres accions formatives. També es facilitaran espais a projectes d’emprenedoria que apliquin les noves tecnologies al camp de la salut mental.
La nova seu permetrà a l’organisme avançar en els seus reptes estratègics (assistència, formació, recerca i generació d’opinió en l’àmbit de la salut mental) i reforçar el procés d’internacionalització per mitjà de la participació en projectes europeus.
L’acte d’inauguració oficial del Palau de Marianao de Sant Boi com a nova seu del Clúster de Salut Mental de Catalunya tindrà lloc el dimecres, 1 de juliol, de 10 a 12 hores. Comptarà amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el president del Clúster i director gerent de l’Hospital Benito Menni CASM Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, Joan Orrit.

 

Durant la inauguració es descobrirà un mural commemoratiu. Les autoritats visitaran les instal·lacions i faran els parlaments inaugurals. L’acte és obert a totes les persones que estiguin interessades a assistir-hi.

 

Clúster de Salut Mental de Catalunya
L’Associació Clúster de Salut Mental de Catalunya ha obtingut a principis de juny el certificat Bronze Label d’Excel·lència de Clústers que atorga l’European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA) en el marc de l’European Cluster Excellence Initiative. Amb aquesta rellevant certificació, el Clúster Salut Mental Catalunya queda acreditat per formar part del programa Catalonia Clusters.
A més, l’associació té com a repte optar a fons europeus per mitjà del programa d’investigació i innovació Horitzó 2020 i del programa FEDER Catalunya 2014-2020. Per fer-ho col·labora amb el Consell Comarcal del Baix Ll0bregat en la creació d’un Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) RiS3 Baix Llobregat i amb Biocat per a la creació d’una comunitat RiS3CAT en l’àmbit de la salut.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search