El Concurs de Pessebres 2011, un èxit!

 a Institució
L’edició del concurs d’aquest any, com era d’esperar, ha estat un èxit de participació. Però, a més, s’ha de destacar l’alt nivell de totes les exposicions que han complicat, i molt, les votacions i valoracions del jurat per determinar quins han de ser els pessebres guanyadors.
Al concurs d’aquest any s’han presentat les Clíniques Montserrat, Sant Agustí, Hospitalització Parcial (aguts), Santa Anna A, Benet Menni, Sant Carles, Sant Ricard, la UHEDI, l’Unitat de Cures Pal·liatives, la Residència Almacelles, les plantes 6A i 7A de l’Hospital General, l’Hospital de Dia d’Esplugues de Llobregat i les Unitats Penitenciàries de Brians I, Brians II, Til·lers i Quatre Camins.
S’ha de destacar que, enguany, han participat dos pessebres vivents. Un format pels usuaris de Brians II i un altre organitzat per l’equip de professionals d’infermeria de la Unitat 6A del Servei de Pediatria de l’Hospital General.
Durant tot el matí, el jurat format per professionals i usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han visitat tots els pessebres exposats i ha valorat la creativitat, l’esforç, la participació dels usuaris i l’aspecte ecològic per tal de poder determinar els guanyadors.
La decisió final, però, no es donarà a conèixer fins el proper dimecres dia 28 de desembre durant el transcurs del Festival de Nadal que es celebrarà a partir de les 16 hores al Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search