El Dia de la Mare, regala solidaritat

 a Institució
El proper diumenge dia 5 de maig es celebra un dels dies més especials de l’any: el Dia de la Mare. És un dia per donar les gràcies, agrair i reconèixer tot el suport i sosteniment integral que tantes dones proporcionen a la seva família.
L’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu no se’n oblida en dates tan significatives d’altres mares, en aquest cas de les que viuen als països més desfavorits d’Àfrica i Amèrica Llatina, que viuen situacions més precàries. Per aquest motiu, organitzen un mercat solidari des de dijous dia 2 de maig i fins diumenge 5 de maig de 10 a 18 hores al hall d’entrada principal de l’Hospital General.
No ho dubtis!!! Aquest Dia de Mare… Regala solidaritat!!
Productes artesans de països africans i llatinoamericans juntament amb una extensa varietat de plantes naturals, seran els productes que es posaran a la venda durant els quatre dies en el mercat solidari.
Es pot afirmar que les persones que demostrem la nostra solidaritat ho fem perquè som capaços de sentir i ficar-nos en la pell dels altres. En l’estat actual de crisi, però, aquest suport no és tan patent. Aprofitem l’oportunitat… Una petita acció pot fer ser molta utilitat… És moment de recolzar les accions sanitàries que els Germans de Sant Joan de Déu  porten a terme a Àfrica i Amèrica Llatina, on la dona és el nucli bàsic de la família.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search