El Dr. Bernabé Robles, vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya

 a Institució
El Dr. Bernabé Robles, Cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha estat nomenat vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya en qualitat de persona vinculada als comitès d’ètics d’investigació clínica.
Aquest nomenament representa un reconeixement a la tasca realitzada pel Dr. Robles a nivell personal, però s’ha de fer també extensiu a totes les persones que treballen vers la reflexió ètica al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Fet que permet donar visibilitat pública a la prioritat que representa la Bioètica tant a la nostra Institució com a la globalitat de tot l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
El Dr. Bernabé Robles és metge especialista en Neurologia, amb postgrau en Malalties Cerebrovasculars. Màster Universitari en Bioètica (Institut Borja de Bioètica, Universitat Ramón Llull) des de 2009. És Cap del Servei de Neurologia i president del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc Sanitari. Membre del Comitè Ètic i d’Investigació Clínica de la Fundació Sant Joan de Déu des de 2006. Vocal del Patronat de l’Institut Borja de Bioètica. Tutor de pràctiques pregrau de Filosofia (Universitat de Barcelona). Autor de diverses monografies i articles sobre Bioètica, amb especial interès en la Neuroètica. Docent en el Màster Universitari en Bioètica de la Universitat Ramón Llull, en el Màster Universitari en Atenció i Cures Pal·liatives de l’Institut Català d’Oncologia/Universitat de Vic, i en el Màster d’Atenció Integral al Pacient Crònic del Cnetre d’Estudis Col·legials.
Enhorabona per la feina ben feta!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search