El Dr. Josep Maria Haro, premiat

 a Institució
El Dr. Josep Maria Haro Abad, Director de la Unitat de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha rebut el III Premi a l’Investigador de l’any. Aquest premi l’atorga la Societat Espanyola de Psiquiatria Biològica dins el marc del Congrés Nacional de Psiquiatria que va celebrar-se fa uns dies a Oviedo.
Amb aquest premi que es concedeix anualment, es pretén reconèixer els èxits aconseguits per investigadors que hagin destacat en l’any precedent per les seves aportacions científiques en el camp de la psiquiatria des de la perspectiva biomèdica.
La Societat Espanyola de Psiquiatria Biològica (SEPB) és una associació espanyola de caràcter científic que té com a principal objectiu promoure l’estudi de la conducta humana a través de la Psiquiatria Biològica, atenint-se a les bases generals del pensament científic natural. A més, fomenta l’establiment d’unitats o programes docents i de recerca dedicats a enfortir la investigació a Espanya així com la promoció i divulgació de treballs i estudis realitzats pels seus membres.
Per veure més informació de la SEPB podeu fer clic aquí
Com bé diem, el premi al Dr. Josep Maria Haro, se li va atorgar dins el marc del Congrés Nacional de Psiquiatria que va celebrar-se fa uns dies a Oviedo. Un Congrés on sota el lema “Per l’excel·lència i el desenvolupament professional” es va debatre sobre un programa científic multidisciplinari d’alta qualitat que pretén revisar els aspectes més importants que existeixen actualment entorn el diagnòstic i tractament en psiquiatria i els últims avenços en neurobiologia dels trastorns mentals.
Per més informació, fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search