El Dr. Josep Ramos, nou membre del Consell Assessor de Salut Pública

 a Institució
El passat divendres 25 de maig va portar-se a terme la reunió constituent del Consell Assessor de Salut Pública presidida pel Sr. Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.
El Dr. Josep Ramos, Director de Planificació i Addiccions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha estat nomenat membre d’aquest Consell format per vint persones expertes i de reconeguda solvència en els diferents vessants de la salut pública i àmbits relacionats que exerceixen llurs funcions amb imparcialitat i independència, i presidit pel Dr. Josep Vaqué, Catedràtic de Medicina Preventiva i Epidemiologia (UAB).
Formant part del procés de desplegament de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, aquest òrgan treballarà en la confecció de declaracions institucionals i l’elaboració d’estudis i dictàmens, d’ofici o a petició del Consell d’Administració de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, sobre aspectes rellevants de la salut pública i col·laborarà, si escau, en l’avaluació anual de la situació de la salut pública a Catalunya. Així mateix, elevarà al Consell d’Administració de l’Agencia de Salut Pública de Catalunya propostes d’actuacions en aquesta matèria.
El Consell Assessor de Salut Pública està format per  Josep Ramos Montes, Pedro L. Alonso, Salvador Alsius i Clavera, Josep Maria Antó i Boqué, Josep Arqués i Suriñanch, F. Xavier Bosch i José, Miquel Bruguera Cortada, Victòria Camps Cervera, Mariano Domingo Álvarez, Àngela Domínguez García, Josep M. Gatell i Artigas, Pere Ibern i Regàs, Abel Mariné i Font, Josep M. Monfort i Bolívar, Antoni Plasència i Taradach, Guillem Prats i Pastor, Marisol Rodríguez i Martínez, Claustre Solé Brichs, Antoni Trilla i García i Josep Vaqué Rafart.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search