El Govern impulsa millores per a la qualitat assistencial i de gestió dels centres de salut

 a Institució
El Govern ha aprovat impulsar millores per a la qualitat assistencial i de gestió dels centres de salut a través de la incorporació d’un comitè d’experts de prestigi nacional i internacional a la Central de Resultats del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública (SISCAT). Aquest comitè desenvoluparà tasques d’assessorament científic i tècnic per garantir la qualitat dels seus productes. D’aquesta manera es dóna resposta a una de les propostes sorgides durant el darrer debat de política general celebrat al Parlament de Catalunya el mes de setembre passat.
El comitè d’experts es constituirà en el marc del Consell Assessor de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya que es formalitzarà durant les properes setmanes. Estarà format per persones amb gran expertesa en els àmbits del coneixement clínic, la gestió clínica, l’economia de la salut, la salut pública, la recerca, els sistemes i les tecnologies de la informació i de la comunicació. Les persones membres del comitè seran nomenades pel conseller de Salut a proposta del consell d’administració de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estarà representat en aquest comitè de la mà del Dr. Josep Maria Haro, Director de la Unitat de Recerca, Docència i Innovació.
La creació del comitè d’experts representa un pas més per reforçar els objectius de consolidar la Central de Resultats com una eina per monitoritzar, avaluar i comparar l’evolució dels resultats assistencials i de gestió dels centres del SISCAT, com també per reforçar els objectius de la transparència i el retiment de comptes.
Font de la notícia: Generalitat de Catalunya. Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search