El HUBc celebra el seu primer plenari

 a Institució
El Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (HUBc en anglès), va constituir el seu Plenari el passat 9 de març. El HUBc, com a consorci d’empreses educatives, sanitàries, industrials i de recerca dedicades a millorar el coneixement en Salut, va obtenir el reconeixement de campus d’excel·lència internacional que atorguen el Ministeri de Ciència i Innovació i el Ministeri d’Educació a finals de 2010.
El Plenari, recentment constituït, està presidit pel Sr. Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona i ha celebrat la seva primera reunió desprès de ser anomenat campus d’excel·lència internacional. En aquest Plenari del HUBc hi ha representació de tres institucions de Sant Joan de Déu mitjançant la presència del Dr.Josep Ramos per part del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Dr.Jaume Pérez Payarols, de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat i el Dr. Emili Bargalló de la Fundació Sant Joan de Déu.
Donada la importància d’aquest Campus de la Salut institucions com el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i el Departament de la Salut de la Generalitat de Catalunya ja han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa.
Les institucions que formen part del consorci representen en total el 0,5% del PIB català, i són: el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Hospital de Sant Joan de Déu, la Fundació Sant Joan de Déu, els Ajuntaments de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, la BioRegió de Catalunya, el Consorci Biopol de l’Hospitalet de Llobregat (Biopol’H), l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), l’Institut d’investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), el Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (IIBB-CSIC), l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), l’Hospital Univesitari de Bellvitge, l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Hospital Univesitari Mútua de Terrassa, Catalonia Bio, la Federación Española de Empresas de Tecnología Sanitaria (FENIN), Ferrer Internacional y l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL).
El HUBc gestionarà en total 13,5 milions d’euros entre subvencions i crèdits aconseguits en la convocatòria CEI 2010.
Per més informació podeu consultar:
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search