El Laboratori de l’Hospital General del Parc Sanitari obté el certificat ISO9001

 a Institució
El Laboratori de l’Hospital General del Parc Sanitari obté la certificació ISO9001, en superar l’auditoria anual al seu sistema de gestió de la qualitat (segons la norma UNE-EN ISO9001:2008). Les activitats que han quedat incloses a l’abast del certificat són:
  • La realització d’analítiques de bioquímica i hematologia bàsiques.
  • Estudis de microbiologia.
  • Servei de transfusió.
  • Activitats de flebotomia (obtenció de mostres de sang).
El Laboratori de l’Hospital General està integrat dins del Servei Diagnòstic de laboratori, que s’encarrega de les analítiques del Parc Sanitari i de l’Hospital Matern-Infantil d’Esplugues. Aquest servei ja tenia implantat un sistema de gestió de la qualitat des de l’any 2002, que abastava les diverses activitats desenvolupades al laboratori central d’Esplugues.
Durant aquest any 2011 s’ha dut a terme la implantació d’aquest sistema al laboratori de l’Hospital General, que ha estat auditada finalment per AENOR dins de l’auditoria anual de seguiment que realitza aquesta agència.
Apart del laboratori de l’Hospital General, l’auditor també ha analitzat diverses àrees i unitats del laboratori central: Citometria de flux (hematologia), Genètica molecular, Servei de transfusió, Laboratori de temps reals i les àrees de direcció i gestió del servei.
Volem felicitar a tots els professionals tècnics i facultatius que formen part d’aquest servei, per la seva implicació en aquest projecte i per l’obtenció d’aquest reconeixement. Des del laboratori, d’altra banda, es fa constar l’agraïment a la resta de professionals del Parc Sanitari i de l’Hospital Matern-Infantil de Sant Joan de Déu pel suport rebut.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search