El model assistencial del Parc Sanitari protagonista al Japó

 a Institució
​Durant els últims anys, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu treballa per millorar l’atenció que ofereix als seus usuaris, per millorar les condicions de vida de les persones que viuen al recinte i per lluitar contra l’estigma vinculat a la patologia mental.
Fruit de tot aquest procés, durant els últims mesos, delegacions de diversos països han visitat el recinte per conèixer, de més a prop, la manera de fer del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Dilluns 10 de setembre va ser el torn d’una delegació de japonesos. Membres de l’Associació de Psiquiatria del Japó, on estan representants els centres psiquiàtrics japonesos, van tenir l’oportunitat de conèixer el recinte i la seva història.
A banda de visitar alguna de les clíniques del Parc Sanitari, van ser rebuts pel Sr. Enric Mangas, Director General de la institució el Dr. Josep Ramos, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions el Dr. Enric Vicens, Director de l’Àrea d’Hospitalització Psiquiàtrica i la Sra. Olga González, Cap de Comunicació i Serveis de Suport a l’Usuari.
L’Associació de Psiquiatria del Japó estava molt interessada en portar a terme aquesta visita al Parc Sanitari Sant Joan de Déu i es que al seu país, amb més de 34.000 llits destinats a les persones amb una malaltia mental, s’està estudiant el model que tenen actualment per tal de portar a terme millores en aquest àmbit.
En aquest sentit, l’expedició de l’Associació de Psiquiatria del Japó està visitant diferents centres europeus per tal de conèixer el model europeu en aquest camp i la visita al nostre centre ha estat la única realitzada a nivell estatal abans de viatjar cap a França.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search