El nou model d’atenció a la cronicitat

 a Institució
L’Auditori del Centre Social acollirà el 13 de març de 12 a 14 hores la conferència “El nou model d’atenció a la cronicitat: nous reptes pels hospitals, els serveis sociosanitaris i la salut mental”, conferència que s’inclou dins el programa d’actes per commemorar la festivitat de Sant Joan de Déu.
El Dr. Josep Ramos, Director de Planificació i Addiccions de Salut Mental del Parc Sanitari, serà l’encarregat de fer la presentació d’aquesta conferència que anirà a càrrec del Dr. Albert Ledesma, Director del Programa de prevenció i atenció al malalt crònic del Departament de Salut  la Sra. Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions i el Dr. Francesc Vilurbina, Director Mèdic del Parc Sanitari.
Aquesta conferència servirà per donar a conèixer el nou model d’atenció a la cronicitat, un dels pilars de la reforma continguda en el Pla de Salut 2011-2015 del Departament de Salut i que comportarà canvis molt significatius en el model d’atenció, en les organitzacions i en el paper dels professionals.
Cal tenir present que el model sanitari català ha assolit grans avenços en equitat, accessibilitat i qualitat, però donada la situació actual de crisi econòmica molts qüestionen la seva sostenibilitat. A més a més, existeix una consciència creixent en relació als importants dèficits d’efectivitat i d’eficiència quan es tracta d’abordar l’atenció integral de les persones que presenten malalties cròniques, especialment quan aquestes es presenten de manera pluripatològica.
En aquest context i donat el moment actual de definició estratègica de la nostra entitat, resulta fonamental preparar-nos per aquest nou escenari i pels nous reptes que haurà d’afrontar el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search