El nou model d’atenció a la cronicitat

 a Institució
L’Auditori del Centre Social acollirà el 13 de març de 12 a 14 hores la conferència “El nou model d’atenció a la cronicitat: nous reptes pels hospitals, els serveis sociosanitaris i la salut mental”, conferència que s’inclou dins el programa d’actes per commemorar la festivitat de Sant Joan de Déu.
El Dr. Josep Ramos, Director de Planificació i Addiccions de Salut Mental del Parc Sanitari, serà l’encarregat de fer la presentació d’aquesta conferència que anirà a càrrec del Dr. Albert Ledesma, Director del Programa de prevenció i atenció al malalt crònic del Departament de Salut  la Sra. Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions i el Dr. Francesc Vilurbina, Director Mèdic del Parc Sanitari.
Aquesta conferència servirà per donar a conèixer el nou model d’atenció a la cronicitat, un dels pilars de la reforma continguda en el Pla de Salut 2011-2015 del Departament de Salut i que comportarà canvis molt significatius en el model d’atenció, en les organitzacions i en el paper dels professionals.
Cal tenir present que el model sanitari català ha assolit grans avenços en equitat, accessibilitat i qualitat, però donada la situació actual de crisi econòmica molts qüestionen la seva sostenibilitat. A més a més, existeix una consciència creixent en relació als importants dèficits d’efectivitat i d’eficiència quan es tracta d’abordar l’atenció integral de les persones que presenten malalties cròniques, especialment quan aquestes es presenten de manera pluripatològica.
En aquest context i donat el moment actual de definició estratègica de la nostra entitat, resulta fonamental preparar-nos per aquest nou escenari i pels nous reptes que haurà d’afrontar el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search