El Parc Sanitari acull la Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa (SAER)

 a Institució
Aquest mes de maig el Parc Sanitari Sant Joan de Déu us ofereix la possibilitat d’assistir a diverses Jornades.
En aquesta ocasió serà el torn de la Jornada del SAER (Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa) sota el títol “Espiritualitat, apoderament”, a l’auditori del centre.
Seguint en la línia de les anteriors edicions, mantenim el desig d’irrompre en l’essència de l’acte assistencial des d’una perspectiva transdisciplinària, garantint una atenció integral veritablement centrada en la persona i, amb aquesta mateixa voluntat, aprofundirem en la relació assistencial com a canal d’apoderament de la persona afectada per una situació de malaltia o diferent capacitat.
Aquest procés implica una presa de consciència dels drets i les capacitats, alhora que un desvetllament d’actituds personals com la confiança i l’assumpció del protagonisme de la pròpia existència. L’atenció a la dimensió espiritual de la persona esdevé una via d’apoderament indefugible i privilegiada.
Si voleu consultar el programa de la Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Reliogosa en versió digital, podeu fer clic aquí.
Si voleu descarregar-vos el programa en format PDF, el trobareu disponible aquí.
Per inscriure-us en la Jornada, ho podeu fer mitjançant aquest enllaç. El cost és de 10 euros.

 

Per tal de garantir l’aforament, no s’acceptarà cap entrada a l’auditori sense la inscripció prèviament formalitzada. Es lliurarà certificat d’assistència.
Els assistents gaudiran de tarifa plana de pàrquing en l’aparcament ubicat en el soterrani de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

 

 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search