El Parc Sanitari acull, per primera vegada, l’exposició solidària “Artsolidari” que aquest any celebra la seva 39 edició

 a Institució
El hall de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà des del dia 12 de desembre i fins el 3 de gener de 2012 l’exposició “Artsolidari”. Es tracta d’una exposició benèfica impulsada per l’Obra Social Sant Joan de Déu que aquest any arriba a la seva 39a edició. És la primera vegada, però, que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu acull aquesta exposició al seu recinte.
L’edició d’enguany reuneix 136 artistes que han donat el seu talent i creativitat per fer possible la solidaritat. Destaquen aportacions com la d’Aguilar Moré, Perico Pastor, Candelaria, Martí Bofarull, Jordi Vilarufas, Roser Vinardell, Badia Camps, Curtiella, Bonavente Solís i Español Viñas.
Amb l’adquisició d’una obra d’art, es contribueix a fer possibles molts programes des des l’Obra Social es financen per atendre a les persones amb una malaltia mental i/o discapacitades, als sense sostre o a la infància hospitalitzada. Els diners recaptats també serviran per impulsar la recerca i la cooperació internacional amb països en vies de desenvolupament.
El Nadal és un bon moment per unir l’art i la solidaritat…
L’acte inaugural es portarà a terme el dia 12 a les 12 hores al hall de l’Hospital General del Parc Sanitari.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search