El Parc Sanitari celebra el Carnestoltes 2013

 a Institució
La rua de Carnestoltes 2013 va començar pocs minuts desprès de les 15.30 hores davant de la Clínica Pujadas: s’havien acabat els preparatius i els nervis de les setmanes anteriors i arribava l’hora de gaudir de la festa.
El Sol, afortunadament, va acompanyar durant la tarda del 7 de febrer i això va afavorir la presència d’usuaris, professionals i voluntaris. També van estar presents en la celebració les Germanes Hospitalàries que, un any més, van acceptar la invitació per gaudir del Carnestoltes.
La rua va iniciar-se a la Clínica Pujadas per, posteriorment, anar recollint a tots els participants per les clíniques de Montserrat, Almacelles, Sant Carles, UHEDI, Sant Ricard, Santa Anna, Benito Menni, Sant Joan Grande i Sant Agustí.
El recorregut va finalitzar a la plaça de Sant Agustí que va viure un gran ambient gràcies a totes les persones que van participar en la festa i a l’actuació en directe d’una orquestra que va interpretar les cançons més actuals.
Ja a la plaça, tots els participants en el concurs de disfresses van poder desfilar davant el jurat que va determinar quin són els guanyadors de l’edició d’aquest any:
Premis col·lectius
1er. Premi. Sant Joan Grande i Pujadas amb “La Pasión de Cristo”
2on. Premi. Benito Menni amb la “Pinacoteca Menni”
3er. Premi. UHEDI amb “Els Barrufets”
Premis individuals
1er. Premi. Santa Anna A amb Gilda
2on. Premi. Santa Anna A amb Charleston
3er. Premi. Almacelles amb Michael Jackson
Un any més, la celebració del Carnestoltes ha estat tot un èxit!! Enhorabona a tots!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search