El Parc Sanitari col.labora en el projecte “Posa’t al seu lloc”

 a Institució
“Posa’t al seu lloc” és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de l’Educació en l’Àmbit Hospitalari (ACPEAH) i el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei que s’adreça als alumnes de primària i secundària dels Centres Educatius de Catalunya, amb la voluntat que s’apropin a la realitat dels infants i adolescents malalts, donat què tots estem exposats a emmalaltir.
El passat 14 d’abril els alumnes de 6è de l’Escola Antoni Gaudí de Sant Boi van realitzar una visita guiada per les nostres instal·lacions, posant especial interès en l’àmbit pediàtric, coneixent així els diferents serveis assistencials i de suport que garanteixen una atenció de qualitat en el nostre centre.
Ahir, 17 de maig, els professionals dels Serveis de Pediatria, Infermeria, Farmàcia i Nutrició van dur a terme una sessió pedagògica on els hi van explicar les diferents funcions que realitzen, consells i hàbits saludables i han respost tots els dubtes que es van plantejar.
Per altra banda, els nens ingressats a l’Hospital General també han col·laborat en aquesta proposta, redactant i dibuixant la seva experiència personal durant la seva estada en el centre.
Al final d’aquesta jornada, i com a  símbol d’agraïment per l’esforç i dedicació dels diferents professionals que han intervingut en aquest projecte, els alumnes de l’escola els hi han entregat un collage de la nostra magrana que ha estat realitzat per ells mateixos.
La participació en aquest projecte ha estat el resultat de la iniciativa de l’Escola Gaudí, el Servei d’Infermeria de materno-infantil  i pediatria ii el Departament de Comunicació i Serveis de Suport a l’Usuari conjuntament amb la bona voluntat dels professionals que han participat activament en el projecte.
Us agraïm la vostra col.laboració, així com la bona feina realitzada.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search