El Parc Sanitari fa podi en 4 categories de la 21a Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana

a Institució
El passat 8 d’abril, prop de 400 professionals de l’àmbit sanitari i biomèdic català van participar en la 23a edició de la Cursa atlètica de la Sanitat Catalana, celebrada a l’entorn del Campus de l’Hospital Germans Tries i Pujol, popularment  més conegut com Can Ruti, al costat de la serralada de Marina de Badalona.
Diversos integrants del grup Running Parc del Parc Sanitari es van proclamar guanyadors en quatre de les categories de la Cursa: ​categoria absoluta femenina, categoria per equips (homes), categoria per equips (dones) i categoria a nivell individual.
El passat 11 de maig el nostre company, José Miguel Ortiz, supervisor d’infermeria de Salut Mental va fer entrega dels trofeus en una sessió del Comitè de Direcció del Parc Sanitari.
La cursa, que ja compta amb una arrelada tradició de més de dues dècades, està organitzada de manera voluntària pels professionals de Can Ruti i finançada, íntegrament, per empreses patrocinadores. La cursa és un acte emblemàtic per als treballadors del món sanitari català aficionats al running.
En l’edició d’enguany, els participant van poder escollir entre dos recorreguts: l’habitual de 10 km i un de 5, 5 km. Amb aquest nou itinerari, la cursa vol obrir-se a les necessitats de tots els atletes, en funció de les seves capacitats.
La cursa, que va començar a les 10 del matí sota una mica de plugim, va tenir el primer classificat de la cursa en el minut 21:41 per a la cursa de 5,5 km. En el minut 35:40 arribava el primer classificat de la cursa de 10 km.
Els vencedors en les categories absoluta i per equips han estat els següents:
CURSA 5,5 KM
Primer classificat: Jesús Salazar, del Departament de Sanitat. 21:41.
Primera classificada: Patrícia Fernández, de l’Hospital Esperit Sant. 24:06.
CATEGORIA ABSOLUTA MASCULINA
Primer classificat: Jessed Hernández, de Transport Sanitari de Catalunya. 35:40.
Segon classificat: Juan Miguel Moreno, de l’Hospital de Terrassa. 36:05.
Tercer classificat: Sancho Ayala, de Transport Sanitari de Catalunya. 36:36.
CATEGORIA ABSOLUTA FEMENINA
Primera classificada: Carme Auñón, de l’Institut Català d’Oncologia. 46:21.
Segona classificada: Paula López, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 47:45.
Tercera classificada: Sonia Meira, de la Corporació Sanitària Parc Taulí. 48:18.

Terceres classificades:  Hospital Clínic
A aquests premis hem de sumar la victòria de la companya Susana Mena a nivell individual, primera en la seva categoria.
Des d’aquí volem donar-vos les gràcies a tots els que heu participat en aquesta cursa, per l’esforç i l’esperit de superació que heu demostrat. I us encoratgem a que ho seguiu fent, amb la mateixa capacitat de lluita que heu demostrat fins ara.