El Parc Sanitari obre les seves portes a la 31ª Passejada amb Bicicleta

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua treballant per obrir el seu recinte a tota la ciutadania. Per aquest motiu, el proper dia 6 de maig els carrers del Parc formaran part del recorregut de la 31 Passejada amb Bicicleta.
Aquesta tradicional passejada, que es porta a terme per la localitat de Sant Boi de Llobregat, s’ha convertit en un esdeveniment esportiu que promou un model de vida saludable basat en l’activitat física alhora que fomenta l’integració de les persones amb una discapacitat física o psíquica.
La 31a Passejada amb Bicicleta donarà el tret de sortida a les 11 hores al Parc Ciclista Sant Boi (Plaça Can Dubler, entre els carrers Dr. Josep Castells i Riera Fonollar) i el recorregut portarà als ciclistes al Parc Sanitari Sant Joan de Déu cap a les 12 hores, aproximadament. Entraran per la porta situada a Camí Vell de la Colònia i, desprès de recórrer els carrers del recinte i rebre tot el suport i l’alè possible per part dels nostres usuaris,  sortiran per la porta tècnica de Picasso.
El recorregut d’aquesta passejada amb bicicleta, de gairebé 11 quilòmetres, finalitzarà a la Plaça de l’Agricultura.
La inscripció és gratuïta i la podeu formalitzar abans del dia 4! Participeu en la 31a Passejada amb Bicicleta!
Per més informació o realitzar la vostra inscripció, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search