El Parc Sanitari obre les seves portes a la 32ª Passejada amb Bicicleta

 a Institució
El proper diumenge dia 12 de maig es celebrarà la 32a Passejada amb Bicicleta pels carrers de Sant Boi de Llobregat. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, un cop més, tornarà a obrir les seves portes per acollir a tots els participants en aquesta trobada esportiva.
Aquesta tradicional passejada s’ha convertit en un esdeveniment esportiu que promou un model de vida saludable basat en l’activitat física alhora que fomenta l’integració de les persones amb una discapacitat física o psíquica.
La 32a Passejada amb Bicicleta donarà el tret de sortida a les 11 hores al Parc Ciclista Sant Boi (Plaça Can Dubler, entre els carrers Dr. Josep Castells i Riera Fonollar) i el recorregut portarà als ciclistes al Parc Sanitari Sant Joan de Déu cap a les 12 hores, aproximadament.
Entraran per la porta situada a Camí Vell de la Colònia i, desprès de recórrer els carrers del recinte i rebre tot el suport i l’alè possible per part dels nostres usuaris, sortiran per la porta tècnica de Picasso.
El recorregut d’aquesta passejada amb bicicleta, de gairebé 11 quilòmetres, finalitzarà al carrer Baldiri Aleu.
La inscripció és gratuïta i s’ha de formalitzar, abans del proper dia 11, a la tenda Decathlon de Sant Boi de Llobregat.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search