El Parc Sanitari obre les seves portes a la 33a Passejada amb Bicicleta

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua treballant per obrir el seu recinte a tota la ciutadania. Per aquest motiu, el proper dia 11 de maig els carrers del Parc formaran part del recorregut de la 33a Passejada amb Bicicleta.
Aquesta tradicional passejada, que es porta a terme per la localitat de Sant Boi de Llobregat, s’ha convertit en un esdeveniment esportiu que promou un model de vida saludable basat en l’activitat física alhora que fomenta l’integració de les persones amb una discapacitat física o psíquica.
La 33a Passejada amb Bicicleta donarà el tret de sortida a les 11 hores al Parc Ciclista Sant Boi (Plaça Can Dubler, entre els carrers Dr. Josep Castells i Riera Fonollar) i el recorregut portarà als ciclistes al Parc Sanitari Sant Joan de Déu entre les 11.30 i les 12 hores, aproximadament. Entraran per la porta situada a Camí Vell de la Colònia i, desprès de recórrer els carrers del recinte i rebre tot el suport per part dels nostres usuaris i professionals, sortiran per la porta tècnica de Picasso.
El recorregut d’aquesta passejada amb bicicleta, de gairebé 11 quilòmetres, finalitzarà al carrer Joventut on tots els ciclistes podran participar en diverses activitats lúdiques.
La inscripció és gratuïta i s’haurà de fer abans de l’11 de maig, recollint el dorsal a la botiga de Decathlon de Sant Boi (al costat de l’Alcampo).
Participeu en la 33a Passejada amb Bicicleta!
Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search