El Parc Sanitari participa en una “Brigada Solidària”

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat present, recentment, a l’Hospital Espanya de Chinandega (Nicaragua) de la mà del Dr. Manuel Céspedes, Cap del Servei d’Urologia de l’Hospital General.
El Dr. Céspedes ha participat en el que s’ha anomenat &quotBrigada Solidària&quot. L’Hospital Espanya de Chinandega va construir-se gràcies a la solidaritat d’empreses espanyoles i dóna servei a una regió de 200.000 habitants que viuen de l’agricultura, especialment, del cultiu de canya de sucre.
El Dr. Céspedes ha coordinat la &quotBrigada Solidària&quot però no ha estat sol a Nicaragua. 9 uròlegs espanyols (5 catalans i 4 valencians), entre ells el Dr. Alfredo Gil-Vernet, han participat en aquest projecte on han portat a terme intervencions quirúrgiques de major complexitat.
S’han realitzat un total de 44 intervencions, la majoria d’elles per càlculs renals, adenomes de pròstata i estenosi d’uretra algunes d’elles en nens.
També i com a labor formativa, va presentar-se la manera de fer dels professionals de l’Hospital General del Parc Sanitari en l’estudi i tractament de l’estenosi complexa d’uretra.
El projecte &quotBrigada Solidària&quot ha estat patrocinat per la Fundació Ipsen en col·laboració amb la Fundació Coen, fundació nicaragüenca d’adscripció cristiana. Destacar, també, que l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital General ha col·laborat àmpliament en aquest projecte respecte la preparació del material quirúrgic que la Fundació Ipsen ha cedit per les properes missions.
Des d’aquestes línies volem felicitar a totes les persones que participen en aquest tipus de projectes donat que ho fam amb l’objectiu d’oferir la millor assistència possible a les persones que més ho necessiten.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search