El Parc Sanitari, present a l’ “Update, Trastorns Psicòtics”

 a Institució
​“Update, Trastorns Psicòtics – Actualització de la Pràctica Clínica en la Psicosi” comptarà amb la participació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de la mà de la Dra. Judith Usall. La Dra. dirigirà el taller Abordatge sota la perspectiva del gènere acompanyada de la Dra. Gemma Garcia-Parés, psiquiatra de la Fundació Parc Taulí.
La jornada es portarà a terme el proper divendres 14 d’octubre a la Sala d’Actes de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Per poder assistir, però, s’ha de formalitzar una inscripció. Si esteu interessats, obriu el Programa adjunt a aquesta notícia on trobareu els passos a seguir.
Update, Trastorns Psicòtics – Actualització de la Pràctica Clínica en la Psicosi” abordarà temes importants com són la neurobiologia, la detecció i abordatge precoç de les psicosis, l’actualització en terapèutica o la neuroimtage i els seus símptomes psicòtics.
A banda del Parc Sanitari Sant Joan de Déu centres com l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Clínic, la Fundació Parc Taulí o l’Hospital de Santiago, entre d’altres, també estaran representats.
Per més informació
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search