El Parc Sanitari present a la I Jornada de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres

 a Institució
Diferents professionals del Parc Sanitari i de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu han participat en la I Jornada de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI).
Sota el títol “Rols avançats infermers. Visió de futur”, neix aquesta primera jornada organitzada per la ACDI amb l’objectiu d’obrir un debat en relació als rols avançats infermers i conèixer diferents experiències professionals amb visió de futur que donin resposta a les necessitats que demana avui dia la ciutadania.
La I Jornada de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres va comptar, entre d’altres, amb la presència del Hble. Sr. Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya el Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Sra. Isabel Grimal, Directora d’Infermeria de la nostra Institució i membre de la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres.
A la primera taula rodona “Experiències pràctiques en rols avançats infermers” va presentar-se el Programa Pilot d’Atenció al Pacient Crònic Complex del Parc Sanitari de la mà del Sr. José Luis Argudo, Director de Programes Assistencials del Parc. Programa innovador implantat des de fa un any i mig i que aviat obtindrà els primers resultats fruit de l’estudi de recerca al  que està associat.
A la segona taula rodona “Diferents visions per tal que el rol avançat sigui una realitat” va participar la Sra. Amèlia Guilera, Directora de l’Escola d’Infermeria de Sant Joan de Déu que va posar de manifest les iniciatives que es duen a terme relacionades amb els rols avançats d’infermeria des de la formació de grau.
Finalment, el Germà Quimi Erra va realitzar la conferència magistral “El lideratge infermer lligat als valors” on va donar les claus per passar a la pràctica assistencial els valors que són propis de la infermeria i de la nostra Institució.
El punt i final a la I Jornada de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres el va posar la Sra. Roser Fernández, Secretària General del Departament de Salut.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search