El Parc Sanitari, present a les Festes de Gràcia

 a Institució
Les Festes de Gràcia són una cita ineludible en el calendari d’estiu. Els carrers s’omplen d’alegria, de fantasia i originalitat gràcies a les seves decoracions impossibles… El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estarà present aquest any en aquestes festes.
Els usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de Viladecans col·laboren en la decoració de la Travessia de Sant Antoni, carrer que no es decora des de fa 20 anys. Des de fa unes setmanes, els usuaris/es del servei destinen les tardes de dimarts i dimecres a realitzar elements que serveixen per vestir el carrer.
El treball consisteix en pintar ampolles d’aigua, tallant les parts de dalt i baix, amb diferents colors que unint-les totes formaran part de làmpades decoratives. També reutilitzen cartrons pintant-los de colors vius i unint-los formant flors de decoraran la Travessia en forma de garlandes.
Els usuaris i usuàries del SRC de Viladecans estan realitzant un gran esforç per poder aportar el seu granet de sorra i aconseguir que la Travessia de Sant Antoni llueixi com mai i pugui aconseguir un premi.
Enhorabona a tots i ara us toca gaudir de les festes de Gràcia!!
Les festes de Gràcia es celebraran el proper mes d’agost. Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search