El Parc Sanitari, present al 35è Congrés de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo

 a Institució
​Palma de Mallorca va acollir del 13 al 15 de juny el 35è Congrés de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo (SEMCPT).
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va estar present mitjançant el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia amb la presència del Dr. Ferran Cabañó Ruiz, el Dr. Josep Manel Casulleras Solans i la Dra. Francesca Closa Sebastià que han format part de la coordinació de la Monografia d’Actualització de la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia de Peu i Turmell nº 5 – Any 2013 sobre &quotPatología de los Tendones Peroneos&quot.
Concretament, els professionals del Parc Sanitari s’han fet càrrec dins del sumari de la monografia, de l’exploració clínica, de la seva exposició oral i de moderar la taula rodona sobre aquesta patologia.
La celebració d’aquest congrés anual és l’acte científic més importat de la SEMCPT donat que s’aprèn del coneixement i dels últims avenços en la matèria d’altres professionals experts. Aquestes experiències es comparteixen, a més, amb els companys més joves per tal de completar la seva formació.
 Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search