El Parc Sanitari, present al 3er Congrés Català de la Dona

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat present al 3er Congrés Català de la Dona de la mà de la Unitat de Recerca del Parc. I, a més, han estat guardonats amb el Premi Marta Barceló per la millor comunicació i el millor pòster exposats durant el congrés.
La comunicació guanyadora, “Relació entre edat de pubertat i de debut de psicosi en dones amb primer episodi psicòtic”, presentada per Elena Rubio amb el suport de Judith Usall, Ana Barajas, Janina Carlson, Raquel Iniesta, Elena Huerta, Iris Baños, Montse Dolz, Bernardo Sánchez i Susana Ochoa.
És un estudi que valora la menarquia i la relació amb l’edat d’inici en persones amb un primer episodi psicòtic. La mostra prové de l’estudi GENIPE, en el que han participat els serveis de salut mental d’adults del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i els serveis de psiquiatria infanto-juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu i en el que la investigadora principal és Susana Ochoa que va obtenir finançament d’una beca FIS l’any 2005 i Caja Navarra.
El pòster guanyador, “Valoració de la funcionalitat global de pacients amb esquizofrènia a la comunitat”, va ser elaborat per Gemma Albareda, Vanessa Barneda, Esther Francisco, Daniel Díaz, Elena Rubio i Núria del Cacho.
L’anomenat pòster descriu la funcionalitat dels i les pacients amb diagnòstic d’esquizofrènia en seguiment als Centres de Salut Mental i analitza les possibles variables d’influència, estudiant específicament la relació entre gènere i funcionalitat.
Enhorabona a tots per la feina realitzada!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search