El Parc Sanitari present en la 31ª Cursa Popular de sant Boi i en la 35ª Passejada amb bicicleta

 a Institució
El proper diumenge dia 1 de maig se celebra la tradicional Cursa Popular Vila de Sant Boi, que enguany arriba a la seva 31ª edició. Els carrers del Parc Sanitari Sant Joan de Déu tornaran a acollir part del recorregut de la prova. D’altra banda, diumenge 8 de maig serà el torn de la Passejada amb Bicicleta, una altra fita que aquest any arriba a la seva 35ª edició.
La Cursa Popular de la vila de Sant Boi, amb una participació prevista d’unes 1.500 persones, és un esdeveniment esportiu i solidari que s’ha convertit en un exemple d’integració social. La col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme de la localitat és un exemple de com aquesta fita esportiva s’ha convertit en un gran exemple feina &quotcolze a colze&quot simultània.
Amb sortida i meta a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, la cursa compta amb diverses distàncies: 5K, 10K, i a més l’Open Kids, per als nens que vulguin participar en aquesta cita.
Enguany, la cursa es renova en molts aspectes: en aquesta 31a edició s’ha posat en marxa un nou projecte que uneix molt més la cursa i el poble: la cursa i l’esport com a altaveus per a les associacions santboianes i d’altres entitats o centres, entre les que es troba el Parc Sanitari. Una excel·lent oportunitat de donar-se a conèixer i explicar la seva missió i valors.
Destacar, a més, que el Club Atletisme Sant Boi destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu un donatiu per cada inscripció de la Open Popular 5K i 10K  per a la investigació de malalties mentals. Amb aquesta contribució l’objectiu és garantir un acompanyament assistencial, social i laboral a aquest col·lectiu i, també, la possibilitat de dur a terme una atenció integral que potenciï la seva normalització i integració en la societat.
En definitiva, una trobada esportiva on la convivència i la sana competitivitat fomentaran la integració de les persones en la societat, independentment del seu estat físic o mental.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web, on trobareu el reglament, el recorregut, horaris, serveis, inscripcions, etc. www.cursasantboi.com o bé www.santboi.cat
D’altra banda, diumenge 8 de maig el Parc també estarà present en la clàssica Festa de la Bicicleta que se celebra en la nostra ciutat, Sant Boi. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, un cop més, tornarà a obrir les seves portes per acollir a tots els participants en aquesta trobada esportiva així, el nostre centre, formarà part del recorregut de la passejada.
Aquesta tradicional passejada s’ha convertit en un esdeveniment esportiu que promou un model de vida saludable basat en l’activitat física, alhora que fomenta la integració de les persones amb discapacitat física o psíquica.

 

La 35ª Passejada amb Bicicleta donarà el tret de sortida a les 11 hores al Parc Ciclista Sant Boi (Plaça Can Dubler, entre els carrers Dr. Josep Castells i Riera Fonollar). El recorregut portarà als ciclistes al Parc Sanitari Sant Joan de Déu cap a les 12 hores, aproximadament.
Entraran per la porta situada a Camí Vell de la Colònia i, desprès de recórrer els carrers del recinte i de rebre tot el suport i l’alè possible per part dels nostres usuaris, sortiran per la porta tècnica de Picasso.
El recorregut d’aquesta passejada amb bicicleta, de gairebé 11 quilòmetres, finalitzarà al carrer Baldiri Aleu.
Un cop s’arribi a la meta, els participants podran gaudir de diferents activitats lúdiques com ara spinning, circuit BMX, classes d’iniciació al roller (patins), etc.
La inscripció, que és gratuïta i s’haurà de fer a partir del 27 d’abril a la botiga Decathlon de Sant Boi, està limitada a 800 participants.
Per més informació podeu fer clic aquí: http://www.sbesports.cat/esdeveniments/passejada-amb-bicicleta
No teniu excusa els propers dos caps de setmana: dues opcions esportives molt engrescadores!
La  col·laboració de tots en activitats com aquestes és fonamental per seguir lluitant i treballant en la millora de l‘atenció de les persones vulnerables.
Animeu-vos!

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search