El Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra la I Jornada de Treball Social

 a Institució
​La I Jornada de Treball Social se celebrarà el 24 de febrer de 2017 a l’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Sota el títol: “El Treball Social Sanitari: A prop de la comunitat” la Jornada pretén fer una reflexió dels engranatges necessaris per poder acompanyar la persona i la seva família en el procés de recuperació, junt amb el seu patiment i capacitats, focalitzant-nos en la millora de la seva autonomia i en el progrés de les seves habilitats.
I és que el treball social en el camp de la salut mental entén la intervenció com un procés en el qual la persona està en interrelació constant amb els factors socials que condicionen la seva salut mental: familiars, relacionats amb l’habitatge, educatius, econòmics, mediambientals, etc. En aquest sentit, la intervenció es basa en una valoració integral que permet l’elaboració d’un diagnòstic social en salut mental i que, alhora, facilita el pla d’intervenció social on es tindran en compte, no tan sols els obstacles i les mancances de les persones, sinó també les capacitats que conserven, implicant-les així en el procés del tractament.
La I Jornada de Treball Social que se celebrarà al Parc Sanitari també pretén fer-se ressò de la importància de l’acompanyament a les persones més vulnerables, aquelles en risc d’exclusió social.
Podeu conèixer el programa sencer de la I Jornada de Treball Social fent clic aquí.
Si voleu descarregar-vos la versió en PDF, feu clic aquí.
Si esteu interessats en assistir a la Jornada, podeu formalitzar la inscripció fent clic aquí.
El preu de la Jornada és de 10 euros i es lliurarà certificat d’assistència.
La vida és la continuïtat de situacions canviants
Dr. Moisès Broggi
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search