El Parc Sanitari Sant Joan de Déu fa història

 a Institució
Cap a dos quarts d’onze del matí, els primers participants entraven al Parc Sanitari Sant Joan de Déu per la porta provisional situada al carrer Camí Vell de la Colònia, on una batucada els hi donava la benvinguda. Aquesta ha estat la gran novetat de l’edició d’enguany i es que, per primera vegada, l’itinerari de la modalitat de 10 km ha passat per l’interior del Parc Sanitari. Per primera vegada en més de 100 anys d’història, el Parc va obrir les seves portes a un esdeveniment d’aquestes característiques i va donar un primer pas per a l’obertura definitiva del recinte.
 
La 26ª Cursa Popular vila de Sant Boi ha estat un èxit en tots els sentits. Hi ha hagut rècord de participació absoluta amb 1700 corredors i rècord als carrers del Parc Sanitari i es que els usuaris van rebre els participants als carrers i els van animar per la resta de la cursa. D’aquesta manera, la Cursa Popular vila de Sant Boi ha demostrat ser, no només una cita esportiva, si no també una cita solidària que serveix com a exemple d’integració social.
 
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, però, també va ser protagonista a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda. El Sr.Enric Mangas, director general del Parc Sanitari, acompanyat d’algun dels membres del Comitè de Direcció del Parc i del Sr.Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi de Llobregat, van ser els encarregats d’entregar els guardons als diferents guanyadors. També va haver-hi una representació dels Germans de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu encapçalats pel Gmà Pascual Piles, Superior Provincial i de l’Obra Social amb el seu director, el Sr. Oriol Bota, al capdavant.
 
D’altra banda, cal destacar el paper dels professionals del Parc que van animar-se i van participar a la cursa. “La Cabuda”, mascota que va néixer pel passat Cros Solidari per la Salut Mental, tampoc es va perdre aquesta cita esportiva.
 
Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els usuaris, voluntaris i professionals que van fer possible la celebració de la 26ª Cursa Popular vila de Sant Boi. Enhorabona a tots i fins l’any vinent!
 
 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search