El Parc Sanitari Sant Joan de Déu guanya el Premi Avedis Donabedian a la Millor Memòria d’una Institució Sanitària o Social

 a Institució

La memòria institucional 2016 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu recollia el premi Ignasi Aragó i Mitjans a la Millor Memòria d’una Institució Sanitària o Social, reconeixement atorgat per la Fundació Avedis Donabedian, el passat 11 d’abril al Palau de la Música Catalana.

Aquest guardó, que enguany es comparteix amb la Fundació Joia, està destinat a premiar l’excel·lència. Entre alguns dels punts destacats, el jurat, compost per personalitats de reconegut prestigi del sector, va valorar molt positivament l’estructura informativa, clara i concisa de la memòria; la publicació de resultats comparatius tant de dades com d’indicadors assistencials i no assistencials i la informació detallada sobre publicacions, projectes i grups de recerca.

La memòria anual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu recull les dades, les activitats i els fets més rellevants realitzats a la institució durant l’últim any. Es tracta d’una organització viva i dinàmica que ofereix noves línies de servei pensades i estructurades per atendre amb el màxim respecte possible a la població, sobretot a les persones més vulnerables.

L’acte d’entrega de premis va celebrar-se al Palau de la Música Catalana on Àlvar Netpresident del Patronat de la Fundació Avedis Donabedian, va aprofitar per manifestar que és una satisfacció per a nosaltres lliurar aquests premis, que arriben a la seva 29a edició. Volem reconèixer l’esforç de totes les candidatures presentades, el nivell és cada any major i en l’edició d’enguany han fet treballar de valent a les diferents comissions avaluadores. A més, va concloure el seu discurs donant les gràcies a tots aquells professionals que treballen diàriament en qualitat perquè estigui present en l’atenció que s’ofereix a les persones.

Barcelona 4 Guitars va tancar de manera brillant l’entrega de premis amb un concert que va fer les delícies de tots els assistents a l’acte.

Per a més informació, si voleu veure la galeria d’imatges o l’audiovisual  de l’entrega de premis i consultar la resta de premiats podeu fer clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search