El Parc Sanitari Sant Joan de Déu guanya el Premi Avedis Donabedian a la Millor Memòria d’una Institució Sanitària o Social

 a Institució

La memòria institucional 2016 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu recollia el premi Ignasi Aragó i Mitjans a la Millor Memòria d’una Institució Sanitària o Social, reconeixement atorgat per la Fundació Avedis Donabedian, el passat 11 d’abril al Palau de la Música Catalana.

Aquest guardó, que enguany es comparteix amb la Fundació Joia, està destinat a premiar l’excel·lència. Entre alguns dels punts destacats, el jurat, compost per personalitats de reconegut prestigi del sector, va valorar molt positivament l’estructura informativa, clara i concisa de la memòria; la publicació de resultats comparatius tant de dades com d’indicadors assistencials i no assistencials i la informació detallada sobre publicacions, projectes i grups de recerca.

La memòria anual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu recull les dades, les activitats i els fets més rellevants realitzats a la institució durant l’últim any. Es tracta d’una organització viva i dinàmica que ofereix noves línies de servei pensades i estructurades per atendre amb el màxim respecte possible a la població, sobretot a les persones més vulnerables.

L’acte d’entrega de premis va celebrar-se al Palau de la Música Catalana on Àlvar Netpresident del Patronat de la Fundació Avedis Donabedian, va aprofitar per manifestar que és una satisfacció per a nosaltres lliurar aquests premis, que arriben a la seva 29a edició. Volem reconèixer l’esforç de totes les candidatures presentades, el nivell és cada any major i en l’edició d’enguany han fet treballar de valent a les diferents comissions avaluadores. A més, va concloure el seu discurs donant les gràcies a tots aquells professionals que treballen diàriament en qualitat perquè estigui present en l’atenció que s’ofereix a les persones.

Barcelona 4 Guitars va tancar de manera brillant l’entrega de premis amb un concert que va fer les delícies de tots els assistents a l’acte.

Per a més informació, si voleu veure la galeria d’imatges o l’audiovisual  de l’entrega de premis i consultar la resta de premiats podeu fer clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search