El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, guardonat amb dos Premis a la investigació Padre Vicente Macián

 a Esdeveniments, Institució

​Professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han estat guardonats amb els Premis a la investigació Padre Vicente Macián, que s’han atorgat durant la celebració del congrés internacional Sine Dolore World Park 2019 celebrat a Menorca al maig.

El primer premi en la categoria de comunicació ha estat per al treball multicèntric Calidad de vida en dos subgrupos de pacientes ancianos tratados con citrato de fentanilo sublingual para el dolor irruptivo oncológico, elaborat per Unitats del Dolor de Catalunya i Balears, i en el qual han participat María Isabel Vargas i Pere Estivill del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, en col·laboració amb professionals d’altres centres: Jordi Guitart, Vicente De Sanctis, Jordi Folch, Rafael Salazar, José Fuentes, Joan Coma, Julia Ferreras, Jordi Moya, Albert Tomás, Francisco Rodelas, Antonio Javier Jiménez i Almudena Sanz.

D’altra banda, el primer accèssit a la comunicació ha estat per al treball Deconstrucción de coalición tarsal ósea en edad límite, como tratamiento quirúrgico de pie plano-valgo rígido doloroso. A propósito de dos casos, realitzat íntegrament per un equip del Parc Sanitari format per Josep Manel Casulleras Solans, Ferran Cabañó Ruiz, Caridad E. Torrens Hernández, María Isabel Vargas Domingo, Ma. Assumpta Prat Puig i Francesca Closa Sebastià.

Premis a la recerca Padre Vicente Macián

Aquests premis neixen a iniciativa de l’Efhre International University a l’Excel·lència en col·laboració amb l’Associació Espanyola de pacients contra el dolor. Premis per reconèixer públicament l’esforç, la sana competitivitat, la capacitat de sacrifici, el compromís ètic, la responsabilitat i l’excel·lència en els diferents camps del saber i la recerca, el benestar, la igualtat, la solidaritat, la cooperació, la iniciativa social, el talent, de totes aquelles persones, institucions o grup de persones que cada dia lluiten per fer visible l’invisible i millorar la qualitat de vida de les persones.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search