El Parc Sanitari Sant Joan de Déu millora la seva accessibilitat

 a Institució
L’accessibilitat dels seus usuaris ha estat i és, una de les premisses bàsiques i fonamentals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
En aquest sentit, des de dimecres 15 de maig, els usuaris del Parc Sanitari conten amb una nova parada d’autobús de la línea L79 ubicada a la porta principal d’accés de l’Hospital General (c/Camí Vell de la Colònia, 25).
La línea L79, que connecta l’Avinguda Diagonal de Barcelona, Sant Joan Despí, Cornellà i Sant Boi, arriba ara fins a la porta de l’Hospital General, perllongant un recorregut ràpid i còmode per a tothom.
Aquesta millora de recorregut no significa una reducció de l’horari, ja que la línea manté la mateixa freqüència de pas, amb un autobús cada quinze minuts. La línea L79 va registrat l’any passat 680.000 usuaris.
D’altra banda, també ha sofert variacions la SB1. Enlloc d’entrar per l’Avinguda Dr. Morales i aturar-se prop del cementeri, l’autobús entrarà pel carrer Camí Vell de la Colònia, donarà una volta de 180º en la rotonda i s’aturarà a la nova parada de l’Hospital General.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search