El Parc Sanitari Sant Joan de Déu participa a les Jornades Nacionals d’Infermeres Gestores

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va participar recentment en la XXIII edició de les Jornades Nacionals d’Infermeres Gestores/Supervisió d’Infermeria, celebrades del 23 al 25 de maig a A Coruña.
Sota el lema “Gestió infermera: nous temps, noves oportunitats”, les jornades, que van reunir mig miler de professionals de l’infermeria d’arreu d’Espanya, tenien com a objectiu aprofundir en la seguretat i la qualitat de la pràctica clínica a través de l’intercanvi d’experiències i la presència de ponents de reconegut prestigi.
En les diverses taules de les jornades hi van participar diferents professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. En l’àmbit de Salut Mental, els professionals del Parc Sanitari van exposar les experiències anomenades “Mapa de llits com a eina de gestió de cures d’infermeria al Parc Sanitari Sant Joan de Déu” i “Afectació en una unitat d’aguts de psiquiatria davant l’aplicació de la llei antitabac”.
Pel que fa a l’Hospital General, es van explicar les següents experiències: “Posada en marxa del servei de pediatria a l’Hospital General Parc Sanitari Sant Joan de Déu”, “Optimització del recurs ‘llit d’hospitalització convencional’” i “Com augmentar l’índex de substitució en cirurgia programada (CMA)”.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search