El Parc Sanitari Sant Joan de Déu present a “Banda Ampla”

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua obrint-se i donant-se a conèixer tant a la ciutadania com al seu entorn. La manera de viure dels nostres usuaris i les activitats, jornades o estudis que realitzen els propis usuaris o els professionals criden, cada vegada més, l’atenció dels mitjans de comunicació…
Aquest es el cas de TV3 i el seu programa “Banda Ampla” on ahir a la nit vam ser protagonistes donat que es va parlar de les malalties mentals. Representant al Parc Sanitari Sant Joan de Déu van participar-hi el Dr. Enric Vicens, Director de l’Àrea d’Hospitalització Psiquiàtrica i David Garcia i Juan de Dios Rodríguez, membres del Programa de Serveis Individualitzats que ofereix el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
A més, en la preparació prèvia d’aquets programa, la direcció de “Banda Ampla” i els guionistes van gaudir de la col·laboració i els coneixements professionals tant del Dr. Josep Ramos, Director de Planificació i Addiccions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu com del Dr. Vicens.
“Banda Ampla” és un programa dirigit i presentat per la Lídia Heredia. És un debat ciutadà en què participen i tenen veu totes aquelles persones que tinguin una relació professional, vital o simplement d’espectador interessat o encuriosit pel tema que es tracti. Cada setmana, tothom està convocat a participar-hi, en graus diversos i  a través de tots els mecanismes d’interactivitat possibles i els temes que es tracten solen ser qüestions d’actualitat que afecten els ciutadans de Catalunya.
Per portar a terme aquest debat televisiu, “Banda Ampla” compta amb la presència de 90 convidats al plató que hi participen en el programa per la seva implicació directa en la qüestió. La curiositat és que cadascun d’ells disposa d’un micròfon a la seva disposició per poder intervenir permanentment.
Veure programa “Banda Ampla”
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search