El Parc Sanitari Sant Joan de Déu present a la Televisió d’Hospitalet

 a Institució

 

Televisió d’Hospitalet emet cada dimarts de 22 a 22.30 hores el programa “Batega”. El programa, presentat per Esther Castarnado, vol apropar la salut i la medicina als ciutadans de la localitat. A través d’un reportatge i d’una entrevista expliquen de manera planera i fàcil el tema del dia.
En aquest sentit, el passat 17 de maig van emetre un programa especial per commemorar el dia internacional dels infermers/res i vam comptar amb la participació de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Pel reportatge, es va entrevistar a la Merche Espinal, infermera del Centre de Salut Mental de Ciutat Vella que atén a persones immigrades amb problemes de salut mental. En aquesta  entrevista va explicar la seva tasca i la seva implicació com a cooperant en una ONG.
També es va realitzar l’acompanyament en una de les rutes que realitzen la Isabel Martínez i el Josep Maria Gassó, infermers del Programa de Salut Mental en l’Atenció a persones Sense Sostre amb malalties mentals, on van explicar la seva experiència.

 

Si voleu veure el programa feu clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search