El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, reconegut doblement com a TOP 20

 a Institució
IASIST, empresa especialitzada en estudis de mercat sanitaris, ha entregat un any més els seus premis al centres amb els millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.
L’edició d’enguany ha estat molt especial per al Parc Sanitari Sant Joan de Déu perquè ha estat premiat en les dues categories a les quals arribava com a finalista: Àrea de la Dona i Gestió Hospitalària Global.
L’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital General aconsegueix aquest guardó per quart any consecutiu: 2009, 2010, 2011 i 2013 (al 2012 aquest àmbit no va ser avaluat per IASIST). Un guardó que és tot un reconeixement per al col·lectiu de professionals sanitaris i no sanitaris que, dia a dia, fan possible la tasca de curar i cuidar els nostres usuaris.
L’Hospital General de Parc Sanitari ha estat guardonat, també en aquesta edició, a la categoria Gestió Hospitalària Global. Premi que s’aconsegueix per primer any i que posa de manifest el compromís i l’esforç del capital humà de la nostra Institució tot i els pocs anys de vida del Parc Sanitari com a tal.
Segons la Dra. Mercè Casas, Directora General de IASIST, la distància entre els hospitals TOP i la resta de centres no s’ha produït ni en productivitat ni en eficiència, tot i les restriccions pressupostàries que s’estan portant a terme. Per aquest motiu, els hospitals TOP són un referent i un exemple de gestió a seguir. S’ha de destacar, també, que la productivitat millora respecte l’any 2010 sense un deteriorament dels indicadors de qualitat.
Després de 13 anys de funcionament, el programa TOP 20 està totalment consolidat en l’entorn sanitari espanyol i és un programa molt valorat tants pels hospitals com per les administracions sanitàries. I es que els seus guardons identifiquen els patrons de bona pràctica (benchmarks) en qualitat (mortalitat, complicacions, readmissions), adequació de la pràctica clínica (cirurgia sense ingrés) i eficiència econòmica (estàncies, productivitat i cost) i reconeix els centres amb els millors resultats en el procés d’avaluació.
Des d’aquí volem felicitar a tots els professionals que han fet possible aquests reconeixements. Enhorabona a tots!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search