Conveni de col·laboració amb la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera

 a Projectes

​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acaba de signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, per desenvolupar, portar a terme i formar part del projecte solidari Visió per a tothom, on l’eix essencial és l’ajuda a infants i adults en situació d’extrema vulnerabilitat. És important destacar que, a més, es tracta d’una fundació vinculada al prestigiós Institut Català de la Retina.

El projecte, que es va posar en marxa al Parc Sanitari Sant Joan de Déu el passat 14 de novembre a les unitats residencials del recinte de Sant Boi, compta amb la participació de professionals d’infermeria, treballadores socials, metges internistes i personal del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital General. Posteriorment, el projecte també s’implementarà al Centre de Salut Mental Numància i a la xarxa comunitària de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Visió per a tothom és un projecte sanitari i solidari que pretén promoure la salut en matèria oftalmològica per a les persones que es troben en situacions de pobresa extrema i exclusió social. Les accions que es duen a terme, de caràcter local i també en l’àmbit de la cooperació internacional, tenen com a objectiu principal detectar i tractar els casos de ceguesa i baixa visió en aquests col·lectius per tal de millorar la seva qualitat de vida i les seves perspectives de futur.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search