El Parc Sanitari Sant Joan de Déu supera la barrera dels 100 voluntaris

 a Institució
El Servei de Voluntariat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu aprofita qualsevol moment i activitat per demostrar el seu suport i solidaritat amb tots els usuaris del Parc Sanitari. Sense ells, la vida dels usuaris no seria la mateixa.
Els hi hem de donar les gràcies per la seva tasca i felicitar-los perquè, actualment, ja hi ha més de 100 voluntaris, una xifra rècord!!
Aquest fet va commemorar-se el passat dimecres dia 6 de juliol coincidint amb la visita del Germpa Jesús Etayo. El Conseller General dels Germans de Sant Joan de Déu va trobar-se amb els voluntaris del Parc Sanitari amb motiu de la visita canònica que està efectuant per la província de San Rafael.
Aquesta trobada, organitzada per Elisabet Carrasco i el Germà Chema, responsables del Servei de Voluntarariat va servir per fer patent la constant feina i esforç que dia a dia realitzen el més de 100 voluntaris.
Cal destacar, a més, que per celebrar aquesta xifra rodona s’ha col·locat un panell promocional al hall de l’Hospital General, cartell dissenyat per una de les voluntàries del Parc Sanitari.
Una vegada més, volem deixar patent el nostre agraïment a tots els voluntaris del Parc Sanitari. Sense vosaltres res seria igual!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search