El Parc Sanitari Sant Joan de Déu surt volant a les Olimpíades Solidàries amb Vueling

 a Institució
​El 14 i 15 de maig, es disputaran les III Olimpíades Solidàries organitzades per la Fundació Institut San José al Pinar de San José – Pau de Carabanchel (Madrid).
Durant aquests dos dies es portaran a terme més de 40 activitats: exhibicions de bombers, bàsquet, trial indoor, passejades en moto, degustacions, exposició de pintures, balls de saló, judo, proves adaptades, gymkana d’integració…
Els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu hi seran presents en aquesta cita esportiva solidària i es que unes 30 persones ja han confirmat la seva presència. La gran majoria d’elles participaran en la 3a Carrera Popular Pinar de San José que es correrà diumenge dia 15 sota el lema “¡Córrer per la Integració!”.
La inscripció costa 10 euros i els participants rebran una motxilla amb una samarreta i regals dels patrocinadors. Vueling també ha mostrat ja el seu suport a aquesta iniciativa i es que s’ha compromès a finançar el viatge dels professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Tots els fons recaptats aniran a parar a projectes de millora en la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i epilèpsia i a persones grans greument afectades.
Veure Cartells Olimpíades Solidàries

Per més informació podeu consultar la pàgina web:

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search