El procés d’atenció a l’embaràs, part i puerperi al nostre centre rep un 8’17 de puntuació

 a Institució
L’equip de professionals del Parc Sanitari que formen part del Servei de Ginecologia i Obstetrícia treballen diàriament per facilitar el procés de naixement dels nadons al nostre centre. Fruit d’això, s’ha aconseguit un 8’7 de puntuació en la segona edició de l’estudi de satisfacció a l’atenció a l’embaràs, part i puerperi dins del Pla d’Estudis de Satisfacció PLAENSA.
 
La metodologia emprada pel Departament de Salut per realitzar aquestes enquestes és contrastada, validada i supervisada pel Centre d’Estudis d’Opinió de Catalunya. Per a l’avaluació d’aquesta línia de servei, s’han realitzat 3.384 enquestes telefòniques arreu de Catalunya, sent la nostra mostra un total de 86 dones enquestades.
 
Els resultats, en general, han estat positius, un total de 16 ítems es troben per sobre del 90% de valoracions positives, 6 es situen entre el 75 i el 90 de valoracions positives i només 4 es troben per sota de l’estàndard del 75%.
 
Els aspectes millor valorats al nostre centre han estat la comoditat en les instal·lacions, el fet de poder triar la persona acompanyant, el respecte a la intimitat, l’ajuda pel dolor en el part i el postpart, la coherència en les explicacions, el tracte personal de les llevadores i el fet de sentir-se en bones mans durant el part i l’estada a l’hospital. Aquests han rebut puntuacions per sobre del 90%, considerat el nivell d’excel·lència.
 
Els aspectes valorats amb una puntuació inferior al 50% fan referència a la informació rebuda durant tot el procés d’embaràs, part i postpart. És per aquest motiu que s’està treballant, per una part, en la millora del procés d’informació entre els serveis d’atenció primària i hospitalària, i per una altra en la millora de la informació generada al nostre centre.
 
S’ha creat un grup de treball a l’hospital que ha prioritzat accions com la revisió del circuit de passi de visita a planta de maternitat, o la creació d’una carpeta online amb tota la informació sobre el procés (acollida al centre, consells, pla de part, etc.).
 
S’ha de destacar, a més la gran tasca que es porta a terme des de l’Escola de Pares i el Taller d’Alletament, en aquest sentit. Amb uns índex de satisfacció (valorat amb enquestes pròpies) superior a 9’5 (en una escala de l’1 al 10) en ambdós casos.    
 
Tots aquests resultats ens demostren que cada dia donem el millor per a proporcionar una assistència que va més enllà de cobrir les necessitats bàsiques de la nostra població de referència i és d’agrair tot aquest esforç als professionals del Parc Sanitari.
 
 
Per consultar l’informe complet de resultats fes clic aquí
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search