El projecte solidari “Cruz Abierta” compleix el seu objectiu

 a Institució
​Tot va començar fa quatre o cinc anys amb la intenció d’involucrar i fer interactuar els usuaris de les Clíniques Sant Joan Grande i Dr. Pujadas del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Llar Residència del Sociosanitari d’Esplugues de Llobregat i, a la vegada, ajudar els més desfavorits.
Amb aquesta premissa va néixer el projecte solidari “Cruz Abierta” coordinat per Laura Giménez, membre del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa del Parc Sanitari, i Luis Pérez, monitor del centre. L’objectiu era, mitjançant la variable espiritual de l’usuari, treballar en equip en benefici d’altres persones que ho necessiten.
Luis i Laura eren conscients dels problemes que pateixen els nens de Sierra Leona i gràcies al Germà Fernando Aguiló, van posar-se en contacte amb la zona i van veure les necessitats reals del nens. Amb l’objectiu d’ajudar-los van començar a elaborar manualment diversos objectes: penjadors, llibretes, joiers, marcs de fotografies de fusta, clauers, etc que posteriorment van posar-se a la venda al Mercat de Sant Jordi i al Mercat de Nadal.
Fa uns dies, l’esforç dels usuaris va tenir la seva recompensa. El Germà Fernando Aguiló i representants de l’Obra Social van rebre una delegació d’usuaris encarregada de fer entrega de tots els diners recaptats. Tots plegats van viure un moment molt emotiu donat que van poder veure un recull fotogràfic de tots els nens als que han ajudat a Sierra Leona.
Els usuaris van demostrar, una vegada més, la seva vessant més humanitària i ja estan desitjant rebre una nova iniciativa solidària per tal de poder donar tot el seu suport!
Enhorabona a tots!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search