El Protocol de la Comissió Tècnica del Circuit de Violència de Gènere de El Prat de Llobregat, premiat per la Federació Espanyola de Municipis

 a Institució
El Protocol de la Comissió Tècnica del Circuit de Violència de Gènere (VG) de El Prat de Llobregat ha guanyat el II Concurs de Bones Pràctiques Locals contra la VG en l’Àrea de Coordinació i Detecció organitzat per la Federació Espanyola de Municipis del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
Aquest protocol neix amb l’objectiu de prevenir i oferir atenció als casos detectats de dones víctimes de la violència de gènere.
En la Comissió, des del seu inici, han participat el Dr. Josep Castillo i Gemma Pascual, DTS tots dos professionals del CSM El Prat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
“Rebre aquest premi és tot un reconeixement a la tasca realitzada per l’equip de professionals del Centre de Salut Mental El Prat i el seu treball en salut mental comunitària en xarxa a El Prat de Llobregat”, comenta el Dr. Enric Sentis, Coordinador del CSMA El Prat i Cornellà.
Aquesta Comissió Tècnica de treball en Xarxa de caràcter comunitari és interdisciplinar i interinstitucional i compta també amb representants dels serveis del àmbits dels cossos de seguretat, sanitari, serveis socials, jurídic, educació i del Programa Municipal de les Dones de El Prat de Llobregat.
El premi, entregat a Madrid, va ser recollit per la Sra. Marga García Domínguez, Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search