El Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu del Parc Sanitari Sant Joan de Déu obté l’acreditació de recerca

 a Institució
​El doctor David Parés, Cap del Servei de Cirugia General i de l’Aparell Digestiu del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va obtenir la notificació de l’acreditació de recerca atorgada per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya el passat 18 de març.
Aquesta acreditació ha estat possible per la docència que imparteix el Servei als alumnes de 3er curs de la Llicenciatura de Medicina de la Universitat de Barcelona (Unitat Docent de Bellvitge). Per arribar a obtenir aquesta acreditació, la Comissió de l’àmbit de Ciències Mèdiques i de la Salut encarregada de decidir, avalua la recerca realitzada pels candidats desde l’inici de la seva trajectòria professional fins a l’actualitat, així com altres mèrits de gestió i admnistració de la recerca. Es considera sobretot la temporalitat de la tasca científica que s’hagi portat a terme i, en especial, la trajectòria dels darrers anys.
L’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) és el principal instrument per a la promoció i l’avaluació de la qualitat al sistema universitari català. Per tant, té com objectiu l’avaluació, l’acreditació i la certificació de la qualitat en l’àmbit de les universitats i dels centres d’ensenyament superior de Catalunya (ensenyaments, professorat, centres i serveis).
Cal destacar que AQU Catalunya és membre fundador i de ple dret de l’European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) i ha estat una de les tres primeres agències a ser inclosa en l’European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR). A més, és membre de la International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE), de la Xarxa Espanyola d’Agències de Qualitat Universitàries (REACU) i de l’European Consortium for Accreditation (ECA). Cal remarcar que ha estat la primera agència de qualitat europea certificada amb la norma ISO.
AQU Catalunya té el seu origen en el consorci Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya que, constituïda el 29 d’octubre de 1996, va ser la primera agència de qualitat que es va crear a Espanya. Amb l’aprovació de la Llei d’Universitats de Catalunya el 2003 el consorci es va transformar en l’actual agència.
Per més informació podeu consultar la pàgina web www.aqu.cat
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search