El Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital General participa amb èxit a la Reunió Nacional de Cirurgia d’enguany

 a Institució
​Pamplona va acollir el 9, 10 i 11 de novembre la XVIII Reunió Nacional de Cirurgia 2011. El Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha participat, de manera molt activa, en aquesta cita anual de l’especialitat on es reuneixen tots els cirurgians dels hospitals d’Espanya.
Els professionals del Parc Sanitari que formen part d’aquest Servei han presentat cinc treballs seleccionats (2 comunicacions orals i 3 pòsters) entre el gran nombre de treballs enviats. Els estudis presentats enguany en el Congrés han estat realitzats, tots ells, en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i tracten temes tant actuals com són la infecció quirúrgica, la cirurgia del tiroides, la mastologia i la cirurgia d’urgències.
S’ha de destacar que el Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital General ha obtingut diversos reconeixements durant la XVIII Reunió Nacional de Cirurgia 2011:
  • El Dr. Jaime Jimeno ha estat mereixedor d’una beca de l’Associació Espanyola de Cirurgians. Aquesta beca el portarà a visitar el proper any 2012 la prestigiosa Unitat de Cirurgia Endocrina del Guy’s and St.Thomas Hospital de Londres (Regne Unit). S’ha de destacar que només es concedeixen 6 beques d’aquestes característiques a l’any, prova de la seva vàlua professional i de la trajectòria de tots els membres del Servei.
  • S’ha obtingut el Premi al Millor Pòster presentat al Congrés entre els més de 400 exposats i que tractava sobre infecció en cirurgia colorrectal.
  • Finalment, el Dr. David Parés, Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital General, ha obtingut l’accèssit del Premi Nacional de Cirurgia 2010 per un treball de recerca sobre les bases fisopatològiques de la incontinència fecal en dones amb menopausa.
Si voleu més informació al respecte, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search