El Servei de Laboratori, treballa per garantir la qualitat i la seguretat

 a Institució
 “Les analítiques que es fan al laboratori sempre comencen fora de les seves parets”. Sota aquest principi, que deixa patent la importància del procés d’obtenció i recollida de mostres que fan els professionals sanitaris, es va celebrar el passat 5 d’abril la primera edició del Curs de Laboratori per Infermeria.
A aquest curs, que forma Pla de Formació Interna del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, van assistir professionals de tots dos àmbits: Hospital General i Salut Mental, fet que va afavorir l’intercanvi d’experiències i d’informació útil amb els integrants del Servei de Laboratori que van impartir-lo.
Van revisar-se conceptes principals per a la correcta obtenció de mostres i es van comentar les incidències que es donen amb més freqüència per així poder trobar solucions.
El balanç d’aquesta primera edició del Curs de Laboratori per Infermeria ha estat molt positiu donat que tot el que s’ha compartit contribuirà a la millora continua de la qualitat i de seguretat dels processos en l’àmbit del diagnòstic.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search