El Servei de Medicina Interna, finalista dels premis Best in Class 2012

 a Institució
​El Servei de Medicina Interna, integrat en el departament d’Urgències i Medicina de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha estat nomenat finalista del premis Best in Class 2012 en la categoria de millor especialitat.
Els premis Best in Class 2012 són promoguts per la publicació “Gaceta Médica”, de l’editorial Contenidos e Información de Salud i la Cátedra de Innovación y Gestión Sanitaria de la Universidad Rey Juan Carlos.
Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer públicament i amb caràcter anual al millor centre d’Atenció Primària, al millor hospital i als millors serveis o unitats del territori nacional (tant públics com privats) que busquen l’excel·lència en l’atenció als seus usuaris.
La concessió del premi s’atorga en base a la puntuació obtinguda pels diferents candidats amb l’índex de Qualitat Assistencial a l’Usuari (ICAP), índex elaborat especialment per aquests premis i que s’estableix a partir de l’anàlisi multivariable de les dades recollides en les enquestes específiques complimentades pels hospitals i centres d’atenció primària.
Els guanyadors dels premis Best in Class 2012  reben un diploma acreditatiu i un informe comparatiu realitzat per IMS en un acte públic i, a més, la prestació d’un servei que poden escollir d’entre una cartera i que es realitza a través de la Fundación Ad Qualitatem.
A més, tant guanyadors com finalistes, formen part de la Guia dels Millors Hospitals i Serveis Sanitaris que s’edita anualment.
Des d’aquí volem felicitar a tots els integrants del departament de urgències i medicina per la feina realitzada i per aquesta nominació. Nominació que també ha estat possible, gràcies a la col·laboració de la resta de professionals i la direcció d’àrea de l’Hospital General.
Enhorabona a tots!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search