El Servei de Medicina Interna, guanyador del premi Best in Class 2013

 a Institució
El Servei de Medicina Interna integrat en el Departament d’Urgències i Medicina de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat guardonat amb el premi Best in Class 2013 en la categoria de Millor Especialitat a nivell nacional.
El Premis Best in Class (BIC) reconeixen públicament i amb caràcter anual al Millor Centre d’Atenció Primària, al Millor Hospital i als Millors Serveis i/o Unitats del territori nacional, tant públics com privats, que busquin l’excel·lència en l’atenció que ofereixen als seus usuaris.
Els guanyadors són escollits mitjançant una puntuació obtinguda amb l’Índex Assistencial al Pacient (ICAP), elaborat especialment per a aquests premis i que s’estableix arrel l’anàlisi multivariable de les dades recollides en enquestes omplertes pels hospitals i centres d’atenció primària a través del lloc web.
El Servei de Medicina Interna integrat en el Departament d’Urgències i Medicina de l’Hospital General, com a guanyador, rebrà un diploma acreditatiu i la prestació d’un servei a escollir entre una cartera i que es realitza mitjançant la Fundació Ad Qualitatem. A més a més, formarà part de la Guia dels Millors Hospitals i Serveis Sanitaris que s’edita anualment.
Els premis Best in Class (BIC) són atorgats per “Gaceta Médica”, publicació de l’editorial Contenidos e Información de Salud i la Càtedra d’Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rey Juan Carlos.
La Cátedra de Innovación y Gestión Sanitaria de la Universidad Rey Juan Carlos col·labora en el projecte amb els seus coneixements per establir un sistema independent i fiable que permeti el seguiment de l’avaluació de la qualitat assistencial. IMS Health, companyia global especialitzada en el sector salut, també hi participa en aquests guardons amb la seva experiència i informació respecte a diverses variables dels hospitals que hi participen.
Les diferents societats que hi participen, doncs, elaboren i actualitzen les enquestes que serveixen per avaluar la qualitat en cada una de les àrees.
Des d’aquí volem felicitar a tots els professionals que han fet possible aquest reconeixement i els animem a continuar treballant en la mateixa línea.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search